Exista Mos Craciun?

 

Exista Mos Craciun?Multi ar spune ca raspunsul la aceasta intrebare este foarte simplu: nu. Altii poate ca sunt mai visatori si prefera sa creada ca spiritul Craciunului renaste in fiecare an si ca Mosul incepe sa existe atunci cand pe noi ne face fericiti sa daruim cadouri misto. Noi suntem de alta parere. Asa ca, la intrebarea „Exista Mos Craciun?”, nu putem spune decat ca… exista mai multi!

Sigur, daca luam in calcul cate 2-3 mosi per fiecare mall din tara, ar iesi cateva mii si cu siguranta ca tot la noi traieste si cel mai mare Mos din Europa. Dar nu oricine este sau poate deveni Mos Craciun. Cei care sunt platiti sa faca asta ies din start din competitie. La fel si unchiul care vrea sa-si impresioneze nepotii cu altceva decat cadouri frumoase si sfarseste prin a se impiedica de sac prin sufragerie. Sau colegul de la serviciu care a venit imbracat in rosu sa le aduca copiilor tai cadouri cumparate de tine, probabil doar ca sa isi aleaga inaintea ta zilele de concediu din vara.

Dar cine sunt adevaratii Mosi?

Probabil ai mai auzit ca „si tu poti fi Mos Craciun”. Nimic mai fals. Daca i-am eliminat pe cei care fac lucrurile pe dos, nu inseamna ca restul le facem cum trebuie. La scoala de Mosi, de pe Calea Mosilor, Oaches a studiat timp de 3 ani arta cadourilor de Craciun si abia dupa aceea si-a luat diploma. I-a luat ceva sa invete, dar acum face o gramada de cadouri in fiecare an, le face din suflet, le livreaza la timp, pune mereu si cate o surpriza in fiecare cadou si vine intotdeauna cu idei noi pe placul celor carora le daruieste. Si-ti mai trebuie si imaginatie ca sa fii Mos. De exemplu, uite ce-a pus in sac anul acesta:


antiprafuci
AntiPrafuci


Bulificator de Cada
Bulificator de Cada

hamac pentru picioareHamac pentru Picioare


display autotu-ti
Display Autotu-ti


paste sexy
Paste Sexy


Papuci Lego
Papuci Lego


ceas grinder
Ceas Grinder


Pusculita cu BunatatiPusculita cu Bunatati


lumanare parfumata cu miros de bani

Lumanare Parfumata cu Miros de Bani

Star Wars Origami

Star Wars Origami

 

 

 

 

Distribuie articolul

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *