Magazin de alt+ceva-uri

Adica sursa ta de chestii misto pentru cei care au de toate.

Site-ul pe care intri cand vine ziua unui coleg si cauti ceva ce n-a mai primit pana acum. Primul shop care iti vine-n minte cand sarbatoresti un prieten si vrei sa-i arati cat de bine il cunosti. Sau locul in care te intorci cand te-ai saturat sa cumperi numai ce-ti trebuie si ai chef de ceva inutil si genial. Acum, nu peste cinspe ani.

Avem pe stoc chestii neobisnuite din toata lumea si pentru toata lumea. Caterinci, trasnai si ciudatenii pe care nu le gasesti pe net sau la chineji, cate-o poveste funny pentru fiecare, un blog plin de idei si cateva surprize, din cand in cand.

MC Oaches

O colectie restransa de nazdravanii alese pe spranceana de Marele Curator Oaches, zeul fermecator al cadourilor, care te intampina pe site, facebook, insta si tik tok.

Unii spun ca are doua degete mijlocii la mana dreapta si daca dai pe 101.3 FM poti sa-i auzi gandurile. Altii zic ca a lucrat pentru Mos Craciun si si-a dat demisia de plictiseala, iar cei care il cunosc nu l-au cunoscut niciodata. Gurile rele sustin ca vrea sa cumpere Casa Poporului cu Prima Casa si ca nicio femeie cu care a facut dragoste nu a supravietuit.

Tot ce stim e ca are un al treilea ochi pentru cadouri neobisnuite, verifica personal fiecare comanda inainte s-o expediem, o plateste in lingouri pe colega de la customer support si binecuvanteaza fiecare colet cu cate o mica surpriza.

De ce Oaches.ro?

Pentru ca suntem oaia nazdravana din turma magazinelor online.

“.ro” a fost inspiratia divina a marelui nostru curator.