Despre Oaches

despre noi

Catre extraterestri si roboti: Va rugam avansati direct spre “raionul” de cumparaturi si plasati comanda.

Catre oameni: Traim intr-o lume foarte agitata. De unde si consumerismul care ne-a cuprins pe toti. Insa lui Oaches nu-i plac nevoile inventate si de aceea iti propune altceva. Hai sa redescoperim nevoile noastre esentiale! Cum ar fi sa ne bucuram. Chiar si dintr-o simpla emotie.

Cine spune ca toate cadourile trebuie sa fie utile? Un cadou poate transmite un mesaj destept sau o emotie. Lasa-l pe Oaches sa-ti dea cu “alifie pentru suflet” si da-o si tu mai departe.

Pe Oaches.ro gasesti cadouri misto, cadouri cu adevarat traznite, cadouri caterinca, poate chiar si cadouri deocheate. Toate au menirea de a te bucura. Fie ca iti cumperi ceva pentru tine sau ca iti place sa daruiesti.

Cadourile noastre sunt alese, fara compromis, din peste 12 tari. Toate au in comun elementul X, emotia aia care te face sa zambesti. Si continuam. Asteapta-te la 5-10 cadouri noi pe saptamana, experiente frumoase si cateva surprize. Nu multe, insa pline de energie pozitiva.

Dar vorbe fara fapte ai mai auzit. Ce zici, dai cantitatea si promotiile pe-o emotie?

Si… de ce Oaches.ro?

despre noiPentru ca stra-strabunicul fondatorului nostru, intr-o noapte furtunoasa, pe un vapor in mijlocul oceanului… Nu. Ne-a placut cum suna. Si ce inseamna, de fapt.

Multi cred ca oaches inseamna atractiv sau ochios/chipes (nu ca nu ne-ar descrie perfect toate astea). Dar de fapt sensul principal al cuvantului este negricios, iar cel secundar este nazdravan. Si daca colectia noastra de cadouri misto nu e nazdravana, atunci cine?!

Dar si aici e o poveste. Inca din vechime, pentru ca oaia neagra era mai nazdravana decat celelalte, se amintea mai des de ea in scrierile vremii, prin adjectivul „oachesa”. Confuzia, de unde si sensul principal al cuvantului, este ca se amintea mai des de ea din pricina culorii si nu a caracterului. Dar nu culoarea este importanta pentru noi, ci nazdravania.

„.ro” a fost inspiratie divina.