Termeni si conditii

 • Definitii

Site-ul www.Oaches.ro este proprietatea SC Oaches Boutique SRL, inregistrata in Campina, Str. Victoriei, nr. 4, J29/262/2016, CUI: 35601828, si va fi numita in continuare Oaches.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”.

VANZATOR – SC Oaches Boutique SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Campina, jud Prahova, Str. Victoriei, nr. 4, avand numar de ordine in Registrul Comertului J29/262/2016, CUI: 35601828.

CONTINUT – 

 1. toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
 2. continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre Oaches prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 3. orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al Oaches UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 4. informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Oaches intr-o anumita perioada;

SERVICIU – serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).
MEMBRU – Persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre Oaches si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.
CLIENT – Persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ca urmare a crearii CONTULUI de MEMBRU.
DOCUMENT – prezentele Termeni si Conditii
CONTRACT la distanta – contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator/client, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;
NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, prin e-mail, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Oaches intr-o anumita perioada.

REVIEW – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

 • General

2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Membru/Client. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Membru/Client in momentul primirii de catre Membru/Client de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

2.2. Contractul intre Vanzator si Client se adreseaza si se poate incheia doar cu Clienti adulti, cu varsta peste 18 ani. Prelucrarea datelor cu caracter personal ale unui copil este legală numai dacă a fost obținut consimțământul părinților sau custozilor. Vanzatorul depune toate eforturile rezonabile pentru a verifica în astfel de cazuri că titularul autorității părintești a acordat consimțământul. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania.

2.3. Prin inregistrarea unei comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.4. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Continutului si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Continut si/sau Servicii din Comanda va anunta Clientul  la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata in cazul platilor online.

2.5. Denumirea si insemnele „Oaches” sunt inregistrate la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci sub numarul 138114. Oaches este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra intregului continut, designului si conturului acestuia precum si asupra tuturor Marcilor inregistrate in numele si publicate pe SITE. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Oaches, prevazute de legislatia in vigoare.

 • Newslettere si alerte

3.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creeaza un Cont pe Site sau finalizeaza o comanda acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea Oaches.
3.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre Oaches in limitele Politicii de confidentialitate.
3.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment astfel:
3.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.
3.3.2. Prin contactarea Oaches, de pe adresa de email de pe care s-a primit newsletterul/alerta prin urmatoarele metode:

email – [email protected]

telefon – 0755.622.437

posta – Str. Victoriei, nr. 4, Campina, jud. Prahova

3.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
3.5. Oaches nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Oaches, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

 • Politica de confidentialitate

4.1. Oaches garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic, conform cu prevederile legale ale Regulamentului UE 679/2016. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Oaches pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Oaches nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa [email protected], sau prin posta la adresa: Str. Victoriei, nr. 4, Campina, Jud. Prahova.

4.2. Oaches colecteaza date cu caracter personal , pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

4.2.1. validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

4.2.2. rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o  comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

4.2.3. pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;

4.2.4. contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

4.2.5. contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

4.3. Oaches colecteaza date cu caracter personal si efectueaza profilari despre Membri/Clienti, pe paginile Siteurilor sale, in temeiul consimtamantului explicit acordat prin acceptarea Termenilor si Conditiilor Oaches, in urmatoarele scopuri:

4.3.1. Marketing prin trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail) si/sau afisarea de reclame standard si personalizate in cadrul retelelor de socializare sau a retelelor de publicitate Google.

4.3.2. Scopuri statistice, de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

4.4. Oaches se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. De asemenea, Oaches se obliga sa depuna toata diligenta in a-si alege si a semna contracte de colaborare doar cu Terti/Imputerniciti care se conformeaza reglementarilor Regulamentului UE 679/2016. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare

4.5. Prin crearea Contului si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor Oaches, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca Oaches sa prelucreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 679/2016 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016.

4.6. Oaches certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Regulamentul UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

4.7. Conform legislației in vigoare, orice Membru/Client are dreptul de acces (isi poate exercita in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa i se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.), de interventie asupra datelor, dreptul de a se opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Totodata, orice Membru/Client are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. Vanzatorul notifica prin acest Document cu privire la faptul ca orice Membru/Client are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fare nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

4.8. Clientul/Membrul isi poate exercita dreptul de acces la datele sale personale gratuit doar o singura data pe an, urmatoarele verificari efectuandu-se contracost la pretul de 100 lei (tva inclus)/solicitare. Vanzatorul este obligat sa se asigure ca orice exercitare al drepturilor enumarate mai sus este realizata de persoana in cauza si poate solicita documente suplimentare (copie CI, pasaport, certificat de nastere sau fotografie) de la Client/Membru pentru a se asigura de identitatea corecta a persoanei caruia i-au fost procesate datele personale.

4.9. Pentru exercitarea acestor drepturi, Membrul/Clientul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Oaches, contact: SC Oaches Boutique SRL, la adresa de email [email protected] sau prin posta la adresa Strada Victoriei, nr. 4, Campina, jud. Prahova.

4.10. Oaches poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Oaches pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic.
4.11. Clientul/Membrul are obligatia de a se asigura permanent de corectitudinea si validitatea datelor personale furnizate. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
4.12. Oaches se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Exceptie va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

4.13. In situatia unei brese de securitate, Vanzatorul are obligatia legala de a notifica si a anunta persoanele ale caror date au fost sterse, divulgate, copiate sau modificate in maximum 3 zile lucratoare, precum si Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, impreuna cu o evaluare a impactului bresei de securitate.

Oaches.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Afla mai multe de aici

 • Produse si servicii

5.1. Oaches poate suspenda capacitatea de achizitionare a produselor sau serviciilor disponibile pe site Clientilor minori, cu varsta sub 18 ani.
5.2. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si nu sunt purtatoare de TVA.
5.3. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. Oaches nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura.
5.4. Toate informatiile din evenimentele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracterisitici si greutate, a preturilor, a stocurilor per produs si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / link-uri catre alte siteuri etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Oaches, acestea fiind cu titlu de prezentare. Oaches poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.

 • Comanda online

6.1. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
6.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca Oaches are dreptul sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Oaches (telefonic sau email), pentru confirmarea personala a comenzii. Clientii accepta ca Oaches nu poate fi fortat sa livreze o comanda care nu a fost confirmata in conditiile de mai sus.
6.3. Oaches va denunta unilateral si va anula automat comanda efectuata de catre Client, chiar si fara notificare prealabila adresata Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.3.1. datele furnizate de catre Client privind livrarea (adresa, date contact), pe site sunt incomplete sau incorecte;

6.3.2. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Oaches si/sau partenerilor acestuia;

6.3.3. realizarea unei livrari esuate;
6.4. O comanda plasata nu poate fi modificata. Daca clientul doreste o modificare (includerea sau renuntarea la produse) acesta va contacta Oaches la numarul de telefon sau la adresa de email, afisate pe Site.

6.5. Valoarea minima a unei comenzi este de 9 lei + taxe transport.

6.6. In cazul comenzilor ce contin unul sau mai multe produse care nu sunt pe stoc si trebuiesc comandate de catre magazin la furnizor, se va percepe avans 50% din valoarea produsului/produselor, in cazul comenzilor de peste 497 lei.

 • Transport

7.1. Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la Oaches, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Costul livrarii prin curier este afisat pe Site, in pagina de Cos si Checkout. Oaches estimeaza pe baza unor indicatori interni agreati cu firma de curierat costul transportului. Clientul accepta in mod expres prin plasarea comenzii estimarile pentru costul transportului, indiferent de datele care au stat la baza determinarii acestui cost. In consecinta, Clientul nu poate solicita un cost inferior al transportului pe baza unor cantariri sau masurari proprii ale coletului.
7.2. Livrarile se vor efectua in functie de perioada precizata la fiecare produs in pagina de prezentare a acestuia. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, Oaches va informa Clientul prin E-mail, in termen de 48 de ore de la comanda, caz in care, Clientul poate renunta in scris la comanda, iar in eventualitatea in care plata a fost efectuata prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 48 de ore de la data renuntarii.

 •  Returnarea produselor

8.1. Cu exceptia limitarilor privitoare la achizitia cu vouchere Oaches, Clientul Oaches poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

8.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe

8.1.2. Produsele au fost livrate / facturate gresit

8.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie

8.1.4. Produsele au specificatii eronat comandate de catre Client;

8.1.5.”Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.” Conform OUG 34/2014, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

8.2. Clientul se obliga sa notifice Oaches cu privire la intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail/fax/etc) in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.
8.3. Clientului care a notificat Oaches ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile calendaristice de la data receptionarii, in caz contrar, Oaches considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.
8.4. Clientul Oaches nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:
8.4.1. In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit.
8.4.2. In cazul in care cererea de returnare are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile calendaristice, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
8.4.3. In cazul in care se returneaza un produs, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, intact si nedesfacut, in aceeasi stare de functionare, cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
8.4.4. Oaches isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produsele casabile. Membrul/Clientul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu. Daca aceasta specificatie lipseste, atunci se considera ca produsul este returnabil. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. Cutiile si ambalajul de protectie sunt considerate ca o parte a produsului.
8.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 7 zile lucratoare de la confirmarea returului. Returnarea sumei se face prin aceeasi metoda prin care a fost achitata comanda. Modalitatea de plata poate fi modificata daca si consumatorul este de acord.
8.6. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate, iar Oaches nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului.
8.7. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
8.8. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile in care produsul a ajuns defect/stricat la Client precum si in cazul lipsei conformitatii, situatie in care Oaches va suporta contravaloarea transportului. De asemenea, in cazul, livrarii unui/unor produs(e) necomandat(e), cheltuielile de returnare sunt in sarcina Oaches.

 • Review-uri si comentarii

9.1. Inscrierea de Review-uri si Comentarii se poate face, de catre Membri/Clienti, in sectiunea “Review-uri”, aflata in pagina fiecarui produs. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.
9.2. In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu, Membrii/Clientii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.
9.3. Fiecare Client/Membru, in momentul inscrierii de Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunea mentionata, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:
–    sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;
–    sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: mouse, notebook, plug and play);
–    sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Membru/Client;
–    sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;
–     sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
–     sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;
–    sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;
–     sa nu utilizeze Review-ul/Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.
9.4. In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului de

 • Forta Majora

10.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
10.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 • Litigii

11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre Oaches Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cu prevederile „Termeni si conditii”.
11.2. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si Oaches se va rezolva pe cale amiabila.
11.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si Oaches sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul Oaches, in conformitate cu legile romane in vigoare.
11.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
11.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.