Politica de retur

Oaches a ales toate produsele cu piciorusele lui, din peste 12 tari si fara compromis. Cu alte cuvinte, garanteaza calitatea si originalitatea produselor sale. Plus ca-ti vor da cu alifie pentru suflet!

Ca orice politica, suna complicat. Dar nu este deloc. In cazul in care doresti sa faci un retur, legea si Oaches.ro iti pun la dispozitie instrumentele necesare:

OUG 34/2014 iti ofera dreptul de a returna produsele comandate online, in 14 zile calendaristice.

Oaches.ro iti ofera dreptul de a returna partial sau integral comanda, in 30 de zile calendaristice.

Oug 34/2014 iti garanteaza dreptul de a-ti primi banii inapoi, in urma returnarii comenzii, in 14 zile calendaristice.

Oaches.ro iti da banii inapoi in 72 de ore de la returnarea comenzii.

Uite si pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

  1. Ne contactezi telefonic pentru a solicita returnarea partiala sau integrala a comenzii;
  2. Expediezi (pe adresa firmei*) produsul/produsele insotit/insotite de toate componentele, cu ambalajul intact si o copie a facturii. Expeditia va fi realizata prin curier, cu serviciul de verificare colet;
  3. In termen de 3 zile, suma** iti va fi restituita, cu exceptia costului de transport***.

* Adresa lui Oaches este: Bucuresti, sector 3, Intrarea Reconstructiei, nr. 2.

** Daca produsul returnat se afla intr-o stare in care nu mai poate fi revandut ca si nou, iti va fi solicitata contravaloarea readucerii acestuia in stadiul initial (daca este posibil). Daca produsul nu intruneste conditiile de la punctul 2 sau nu poate fi readus la stadiul initial, coletul nu va fi ridicat si se va intoarce la expeditor, pe cheltuiala acestuia. Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

*** Costul de transport pentru retur va fi suportat integral de catre cumparator. In situatia in care valoarea transportului a fost suportata partial sau integral de Oaches.ro, aceasta suma va fi retinuta din valoarea care iti este returnata. De asemenea, orice alta promotie care nu se mai aplica in urma modificarii cantitatii comandate sau a valorii totale, va fi dedusa din totalul sumei restituite.