Cadouri de Paste pentru Prieteni

Cadouri de Paste pentru PrieteniCum ar fi ca anul acesta, odata cu invierea Domnului, sa-ti invie si tie simtul umorului? Stim ca e greu. La serviciu e multa treaba, primavara a venit cu tot felul de astenii, banii nu sunt niciodata de ajuns si numai tu stii cat te-ai chinuit sa tii post alea 3 zile. Plus ca numai de cadouri de paste pentru prieteni si rude nu mai aveai tu acum timp…

Dar nu cumva iei totul prea in serios?

Poate ca de aia si pare greu. Unde fugi asa? Vrei sa le rezolvi pe toate odata in speranta unui moment de relaxare dupa, nu-i asa? Nu uita ca de Paste sarbatorim invierea lui Iisus Hristos. Iar asta nu se intampla asa, oricui. Tu probabil n-o sa mai pleci pe nicaieri dupa. Asa ca o sa fie timp de relaxare berechet.

Si poate ca daca te opresti din fugit si te apuci de trait o sa fie mai bine si la serviciu, o sa scapi si de astenii, o sa-i descoperi gustul si tocanitei de cartofi si o sa-ti faca placere sa alegi si cadouri de paste. Caci scopul lor nu este sa contribuie la indeplinirea vreunui interes, sa-ti faci datoria, sa-ti platesti vreo datorie sau sa arate ceva despre tine. Ci sa le arati tu prietenilor ca ii cunosti, ca vrei si ca poti sa-i faci sa zambeasca. A, iar o surpriza nu inseamna ceva de care aveai nevoie sau ceva ce ai mai primit de 10 ori pana acum si nu tine numai de valoarea materiala, ci si de originalitate.

In speranta ca te-ai plictisit si tu de tigai, cani personalizate sau cosuri de Paste, iata un altfel de top de cadouri de Paste pentru prieteni:

Lampa Big BangLampa Big Bang

sapun lichid antipacateSapun Lichid AntiPacate

Sosete de Wonder WomanSosete de Wonder Woman

Detector de Minciuni cu Socuri Electrice PoliGravDetector de Minciuni cu Socuri Electrice Poligrav

antiprafuciAntiPrafuci

Cub pentru NeastamparatiCub pentru Neastamparati

paste sexyPaste Sexy

Jocul Prune in GuraJocul Prune in Gura

Trifoi cu 4 FoiTrifoi cu 4 Foi

MumbrelaMumbrela

Sosete de BatmanSosete de Batman

cutie absolut inutilaCutie Absolut Inutila

Pusculita cu BunatatiPusculita cu Bunatati

ceas grinderCeas Grinder

Hamac pentru PicioareHamac pentru Picioare

Distribuie articolul

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *