10 Cadouri Last-Minute care nu arata a Cadouri Last-Minute

10 cadouri last-minute care nu arata a cadouri last-minuteJos palaria pentru cei care tin minte zilele de nastere ale tuturor prietenilor. Pentru ceilalti, am gasit solutia: 10 cadouri last-minute care nu arata a cadouri last-minute. Adica niste cadouri misto pentru cei care au multa treaba, stau prost cu memoria sau pur si simplu sunt saraki si fac rost de banii pentru cadou abia in ultima zi.

Stii cum e. Te trezesti odihnit, dar te tine numai cateva secunde, iti amintesti ca trebuie sa te duci la serviciu, te uiti la ceas si observi ca ai dat deja de vreo 3 ori snooze, asa ca pleci cu a 2-a spre baie. Si uite asa cum stai tu ghemuit pe tron, gandindu-te la absolut nimic, dormind sau scroland prin telefon, auzi o notificare timida. Nu e de la tine, ca nu miroase si nici stropi n-au sarit, asa ca ii dai sa vezi ce… CE?! Azi e ziua lui Andrei? Maria face 28 azi?!

„Da!”, iti raspunde mandru Facebook-ul, aproape sugerandu-ti cat ar fi trebuit sa coste cadoul pe care era frumos sa i-l pregatesti cu vreo saptamana inainte. Nicio problema. Termina linistit. Cadouri last-minute se mai gasesc, dar daca nu te stergi bine o sa te manance toata ziua, o sa te scarpini tot timpul si toata lumea o sa se prinda ca te-a durut in cu… Noi stim ca iti pasa. Altfel nu erai aici.

Si, ca sa vada si sarbatoritul sau sarbatorita ca iti pasa, ca te-ai straduit, ca ii stii ziua de nastere si ca il/o cunosti foarte bine, iata cele mai tari 10 cadouri last minute care nu arata a cadouri last minute:

Hamac pentru Picioare

Hamac pentru Picioare

Sosete de Superman

Sosete de Superman

sau

Sosete de Wonder Woman

Sosete de Wonder Woman

fotbal de toaleta

Fotbal de Toaleta

antiprafuci

AntiPrafuci

Enter Gigant

Enter Gigant

paste sexy

Paste Sexy

sapun lichid antipacate

Sapun Lichid AntiPacate

Trifoi cu 4 Foi

Trifoi cu 4 Foi

Pacanele portabile

Pacanele Portabile

Pusculita cu Bunatati

Pusculita cu Bunatati

Hotarator Magnetic

Hotarator Magnetic

Distribuie articolul