9 cadouri pentru copii mari

9 cadouri pentru copii mariProbabil ca si tu te trezesti la 7, infrunti traficul si aglomeratia, te abtii sa iti infrunti managerul care nu face nimic toata ziua decat sa stea pe capul tau, platesti facturi si n-ai timp niciodata si pentru tine. Dar asta nu inseamna ca nu iti place sa te mai rasfeti din cand in cand, sa te joci si sa razi cu prietenii sau sa te plangi mamei de problemele tale de adult. Cu totii facem asta. Dar stii de ce? Pentru ca, indiferent de mentalitati sau riduri, cu totii suntem niste copii mari. Carora le place sa rada, sa se joace si care iubesc sa li se faca surprize misto sau, cum ne place noua sa le spunem, cadouri pentru copii mari.

Cum sa le faci prietenilor o surpriza?

Sigur, exista o gramada de moduri in care iti poti surprinde prietenii, dar noi ne pricepem la cadouri. Si stim ca, asa cum copilul din tine se bucura cand primeste cadouri haioase, poate ti-a trecut prin minte sa-ti faci si prietenii sa zambeasca de 1 iunie. Caci si ei tot copii mari sunt. Chiar, iti mai amintesti ce tare era in copilarie cand primeai cadouri amuzante si nu te gandeai niciodata daca sunt de firma, cat sunt de utile sau cat au costat?

Ce cadouri poti sa faci prietenilor „copii-mari”?

Poate ca ar fi cazul ca, macar de ziua copilului, sa facem cadouri haioase doar cu gandul de a pune zambete pe buzele prietenilor. Fara sa ne gandim la nimic mai mult. Asa ca iata 9 cadouri pentru copii mari cu care sa-ti faci prietenii sa rada si sa le arati cat de bine ii cunosti:

Sosete de BatmanSosete de Batman

 Sosete de Wonder Womansau Sosete de Wonder Woman

Hamac pentru PicioareHamac pentru Picioare

MumbrelaMumbrela

Trifoi cu 4 FoiTrifoi cu 4 Foi

paste sexyPaste Sexy

ceas grinderCeas Grinder

Pusculita cu BunatatiPusculita cu Bunatati

 

pasta de dinti cu sunca

Pasta de Dinti cu Sunca

Distribuie articolul