10+ cele mai tari cadouri de Martisor

10+ cele mai tari cadouri de MartisorCate guri, atatea legende ale Martisorului. Unele suna a basme, altele a povesti de adormit copiii, iar altele, chiar daca descriu intamplari pline de inspiratie, sunt expirate dinainte sa te nasti tu. Ce ramane totusi din toata afacerea asta e venirea primaverii, o chestie care te binedispune indiferent daca esti din generatia de aur, generatia X, Y, Z sau orice alta generatie de carton, carbon sau carmol care vine din urma.

Chiar, de cate ori nu i-ai auzit si pe cei care iubesc declarat iarna si frigul ca dupa 4 luni de ger si zapada de-abia asteapta sa vina primavara? E normal. Viata renaste. Si odata cu ea si mintile noastre care au hibernat o buna bucata de vreme si acum sunt gata sa infloreasca din nou. Dar, ca orice fir de iarba care are nevoie de apa proaspata si pamant bun, si noi avem nevoie de sentimente frumoase, zambete si cadouri haioase, care sa sadeasca bucuria in suflet. Altfel toata vara o sa stai incruntat si o sa te feresti de soare. N-o sa ai bani sa pleci la mare si o sa stai transpirat in bataia aerului conditionat. O sa racesti si o sa… Dar ai prins ideea.

Primavara se incepe bine cu cadouri amuzante.

Fie ca iti place sa primesti sau sa daruiesti. Si cu ocazia asta hai sa renuntam si la stereotipuri: ca numai barbatii trebuie sa le faca doamnelor cadouri de Martisor, ca ceea ce ii daruiesti trebuie sa fie simbolic sau ca trebuie sa ii iei ceva care sa mearga neaparat prins in piept. Ia gandeste-te cum ii arati tu ca o iubesti altfel cu o zambila mov si un cosar de plastic? Pai nu-i spuneai tu ca e primavara sufletului tau?! Cu o floare si-un cosar nu doar ca nu se face primavara, dar s-ar putea sa vina din nou iarna pe la tine pe-acasa.

Adu-ti aminte ca acum 5 ani unul dintre lucrurile care ii placeau cel mai mult la tine era simtul tau al umorului si lasa-te inspirat/a de ceea ce inseamna el/ea pentru tine in lumina asta noua a soarelui. Si normal ca merge prins si un snurulet de Martisor, dar pe unul din astea 10+ cele mai tari cadouri de Martisor:

Pusculita cu BunatatiPusculita cu Bunatati

Trifoi cu 4 FoiTrifoi cu 4 Foi

Papuci LegoPapuci Lego

Incarcator Portabil Starbucks

Sosete de Wonder WomanSosete de Wonder Woman

Lenjerie cu Cartofi PrajitiLenjerie cu Cartofi Prajiti

Lampa Big BangLampa Big Bang

antiprafuciAntiPrafuci

paste sexyPaste Sexy

aparat vata pe batAparat Vata pe Bat

hamac pentru picioareHamac pentru Picioare

Bulificator de CadaBulificator de Cada

Distribuie articolul

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *