10 idei de cadouri pentru onomastica

10 idei de cadouri pentru onomasticaDoamnelor si domnilor, avem de-a face cu o conspiratie nationala. Dar sa o luam cu inceputul. Acum vreo 20 si ceva de ani, doi tineri indragostiti s-au hotarat ca e timpul sa treaca 3 persoane la intretinere. Si cum niciuna dintre soacre nu a vrut sa se mute cu ei, au incercat sexul fara prezervativ. Sau ma rog. Dupa vreo 9 luni, a aparut. Prietenul sau prietena ta, care a iesit cu picioarele inainte si a carui/carei onomastica este peste doua zile.

Insa cei doi indragostiti s-au gandit cu cateva luni bune inainte de a se naste ca va fi prieten/prietena cu tine si ca sigur o sa ai tu in fiecare an cate 50-100 de lei in plus, cu care sa faci pe cineva fericit. Si, pe langa numele de familie pe care i l-au daruit, i-au mai spus si Mihai. Sau Mihaela. Sau Gabriel. Sau Elena. Sau Ionut.

Iti dai seama? 100 de lei ori 5 prieteni pe an, totul inmultit cu vreo 70 de ani. I-au lasat mostenire o avere cu numele asta. Ai tai la ce s-or fi gandit cand ti-au pus numele Daniela? Sau Carmen? Sau Laurentiu? In fine. Partea buna e ca tii mult la prietenul tau/prietena ta, din moment ce ai ajuns sa citesti asta, si vrei sa il/o faci sa zambeasca. N-ai tu bani prea multi, dar nici n-ai da cu piciorul la niste cadouri inedite in favoarea (doamne-fereste) vreunei cani personalizate. Nu de alta, dar sigur mai are 3-4. Ai nevoie de niste cadouri inspirate pentru ziua de nume. Si stim ca nu ai stat tot anul cu gandul ca Sfanta Elena este pe 21 mai sau ca Sfantul Andrei este pe 30 noiembrie. Ti-ai amintit ieri, sa fim seriosi.

Dar nu-i nimic.

Uite cele mai tari 10 idei de cadouri pentru onomastica, cu livrare in 2 ore in Bucuresti:

Trifoi cu 4 FoiTrifoi cu 4 Foi

sapun lichid antipacateSapun Lichid AntiPacate

Sosete de SupermanSosete de Superman

Sosete de Wonder Womansau Sosete de Wonder Woman

Cub pentru NeastamparatiCub pentru Neastamparati

ceas grinderCeas Grinder

antiprafuciAntiPrafuci

paste sexyPaste Sexy

baloane pesimisteBaloane Pesimiste

cutie absolut inutilaCutie Absolut Inutila

Pusculita Papa-BaniPusculita Papa-Bani

 

Distribuie articolul

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *